پرش لینک ها
امضای قرارداد میان شتابدهنده فراز ونچرز و شرکت اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش

امضای قرارداد شتاب‌دهی و تامین سرمایه درحوزه تولید دستگاه تصفیه پساب صنعتی با استارت‌آپ اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش

با انعقاد قراردادی میان شتابدهنده فرازونچرز و شرکت دانش‌بنیان اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش، همکاری دوجانبه‌ای در حوزه شتاب‌دهی و تامین سرمایه میان شتاب‌دهنده فراز و شرکت اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش صورت می‌گیرد.

این مراسم با حضور آقای دکتر سعید سرکار دبیر محترم ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، آقای دکترسعید معنوی مدیرعامل محترم هلدینگ صنایع نانوتک آینده( صنتا)، مهندس محمد اصغری( مدیرعامل شتابدهنده) و مهندس محمد ابراهیمی ممقانی( رئیس هیات مدیره شتابدهنده) و همچنین خانم مائده کامل شیخرجه نائب رئیس هیات‌مدیره شرکت اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش، در روز دوشنبه 11 مهرماه ۱۴۰۱ در محل سیزدهمین جشنواره بین‌المللی نانو برگزار شد.

براساس توافق‌ صورت‌گرفته میان شرکت راهبر نوآوری‌ و فناوری فراز( فراز ونچرز) و شرکت اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش و همچنین حمایت هلدینگ صنایع نانوتک آینده، ارائه خدمات شتاب‌دهی، پساشتاب‌دهی، اعطای سرمایه بذری و کمک به جذب سرمایه برای استارتاپ، حول موضوع فعالیتش در ازای تملک بخشی از سهام استارت‌آپ توسط شتابدهنده صورت می‌گیرد.

شتاب‌دهنده فرازونچرز یک شرکت سهامی خاص است که با مشارکت شرکت دانش بنیان سامان صدرای دانا شریف (دانا شریف) و هلدینگ صنایع نانوتک آینده (صنتا) تأسیس شده است. شرکت اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش با هدف کاهش اتلاف منابع آبی و آلودگی‌های زیست محیطی، با افق تولید ماشین‌آلات تصفیه پساب برای صنایع کشتارگاهی، معادن و کارخانجات فرآوری مواد معدنی فعالیت خود را آغاز نموده است. اعضاء تیم استارت‌آپ اندیشمندان نانو فن‌آور نوین صنعت وارش از سال 1393همکاری و تعامل تنگاتنگی در حوزه تحقیق، توسعه و تولید دانش فنی در حوزه‌ی فناوری نانو، مشاوره نوآوری به شرکت‌ها و کارخانجات صنعتی و تولیدی استان خراسان رضوی داشته‌اند.

کاهش ذخایر آب‌های زیرزمینی تاثیر متقابلی بر افزایش شوری آب داشته و همین امر باعث استفاده از دستگاه تصفیه آب کشاورزی می‌گردد. تصفیه آب کشاورزی به این دلیل اهمیت بسیاری دارد که اگر مقدار شوری آب از حد معینی عبور کند مقدار محصول را به‌طور چشمگیری کاهش خواهد داد و با افزایش مقدار نمک، در آخر محصول به صفر خواهد رسید. در شرایط بحران ترکیبات آلی موجود در آب به‌صورت چشمگیری افزایش می‌یابد. استفاده از روش‌هایی مانند تزریق آب ژاول و یا کلر در صورت وجود ترکیبات آلی در آب میتواند منجر به تشکیل تری‌هالومتان‌ها گردد که یکی از آلاینده‌های خطرناک و از محصولات جانبی روش کلرزنی می‌باشد و سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد. تزریق ازن نیز به علت عدم ایجاد باقی‌مانده گندزدا در آب نمی‌تواند از آلودگی ثانویه جلوگیری نماید. روشهای فیلترینگ نیز به‌تنهایی پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان نیستند. به‌این ترتیب نیاز به یک دستگاه قوی و کارآمد برای جلوگیری از تشدید بحران بسیار مبرهن است. این پکیج برمبنای دو فرایند اصلی انعقاد با کمک منعقدکننده و همچنین فرایند نانوکویتاسیون طراحی و ساخته شده‌است. این پکیج قادر است در یک فرایند پیوسته، طیف وسیعی از پساب‌ها، از جمله پساب‌های صنایع غذایی، صنایع معدنی و کشتارگاه‌های صنعتی را تصفیه نموده و در گریدهای آب کشاورزی و یا آب صنعتی، آب تصفیه‌شده را تحویل مشتریان دهد.

 

پیام بگذارید